På salg!

Bord Spisebord & Barbord | HAY CPH 30 Bord 90x200x74 cm, Vannbasert Lakkert Valnøtt/Mørk Grå

NOK 1530.90 NOK 840.00

Bordet fra Hay har en rektangulær slitesterk bordplate som er tilgjengelig i forskjellige materialer. Det har en ramme i massivt tre med vakre utsvingte ben. Det har et funksjonelt tidløst design en faset kant med matchende farge og en skandinav…

Varenummer: YG-682-YK3991 Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Bordet fra Hay har en rektangulær slitesterk bordplate som er tilgjengelig i forskjellige materialer. Det har en ramme i massivt tre med vakre utsvingte ben. Det har et funksjonelt tidløst design en faset kant med matchende farge og en skandinavisk luftig følelse perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer. Designet 2012. Designet av Ronan & Erwan Bouroullec. Om bordet fra Hay- Rektangulært allsidig bord med utsvingte ben.- Høykvalitets materialer i massivt tre.- 5 års garanti.- Enkel å holde ren og frisk.- Perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer.- Bordet kommer i ulike materialer.- Finnes i forskjellige farger.- Bredde: 900 mm.- Lengde: 2000 mm.- Høyde: 740 mm.- Skruer er inkludert.- Dette bordet er en del av serien Copenhague fra Hay. Vedlikeholdsinstruksjoner for bordet- Fjern flekker umiddelbart med en fuktig klut.- Alltid bruk gryteunderlag for varme gjenstander.- For mer informasjon last ned PDF.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Bord Spisebord & Barbord | HAY CPH 30 Bord 90x200x74 cm, Vannbasert Lakkert Valnøtt/Mørk Grå”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: