På salg!

Oppbevaring & Hyller Skjenker & Sideboards | Ethnicraft Pentagon Konsollbord, Lava Whisky

NOK 1495.20 NOK 924.00

Konsollbordet fra Ethnicraft har et kunstnerisk rustikt uttrykk som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Det har en unik krakelert bordplate og en hylle u…

Varenummer: YG-682-YK11079 Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Konsollbordet fra Ethnicraft har et kunstnerisk rustikt uttrykk som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Det har en unik krakelert bordplate og en hylle under. Konsollbordet har et bordbein i pulverlakkert metall. Designet av Ethnicraft Design Studio. Om konsollbordet fra Ethnicraft- Kunstnerisk håndlaget sidebord med et unikt uttrykk.- Hyller med naturlige pigmenter og mineralpulver.- Bein i pudderlakkert metall med semitransparent finish.- Finnes også som et salongbord.- Designet av Ethnicraft Design Studio.- Produktet er laget av naturlig materiale noe som gjør at hver vare er unik.- Fra kolleksjonen Pengaton.- Bredde: 1500 mm.- Dybde: 400 mm.- Høyde: 750 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for konsollbordet- Rengjøres med en tørr klut.- Bruk mild såpe om nødvendig.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler.- For mer informasjon last ned PDF.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Oppbevaring & Hyller Skjenker & Sideboards | Ethnicraft Pentagon Konsollbord, Lava Whisky”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: