På salg!

Oppbevaring & Hyller Skjenker & Sideboards | GUBI Private Skjenk 160x45x90 cm, Lys Beiset Eik

NOK 1695.75 NOK 882.00

Skjenken fra GUBI er perfekt som en stilerklæring i interiøret og har et tidløst sofistikert design i høykvalitets beiset eikefiner og messing. Den har en moderne funksjonalitet med fire forlengbare skuffer og en symmetrisk estetisk tilt…

Varenummer: YG-682-YK11091 Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Skjenken fra GUBI er perfekt som en stilerklæring i interiøret og har et tidløst sofistikert design i høykvalitets beiset eikefiner og messing. Den har en moderne funksjonalitet med fire forlengbare skuffer og en symmetrisk estetisk tiltalende konstruksjon perfekt til stuen gangen eller soverommet. Den har åtte avrundede knotter i antikk messing og to vertikale brede ben med en horisontal stabil trebjelke. Egnet til både offentlige og private omgivelser. Smelter elegant sammen med forskjellige interiørdesigner. Designet av Space Copenhagen. Om skjenken fra GUBI- Tidløst sofistikert design.- Moderne funksjonalitet.- Fire forlengbare skuffer.- Førsteklasses kvalitet.- Laget av eikefiner kryssfiner og messing.- Dybde: 450 mm.- Høyde: 900 mm.- Lengde: 1600 mm.- Finnes i forskjellige farger.- Inspirert av det antikke japanske møbelet.- Perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer.- Denne skjenken er en del av serien Private Collection fra GUBI.- Finnes også som et skrivebord.- Finnes også som et vitrineskap. Vedlikeholdsinstruksjoner for skjenken- Fjern flekker umiddelbart med en fuktig klut.- For mer informasjon last ned PDF.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Oppbevaring & Hyller Skjenker & Sideboards | GUBI Private Skjenk 160x45x90 cm, Lys Beiset Eik”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: