På salg!

Sofaer 2-Seters Sofaer | GUBI Flaneur Sofa LC 2,5-seters, Ben Messing / Hot Madison 419 Off White

NOK 1549.80 NOK 850.50

Sofaen fra GUBI har et minimalistisk ryddig design med et moderne uttrykk perfekt for de som elsker design. Den har vakre rene linjer med lave armlener. Den har en ramme i tre med e…

Varenummer: YG-682-YK4329 Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Sofaen fra GUBI har et minimalistisk ryddig design med et moderne uttrykk perfekt for de som elsker design. Den har vakre rene linjer med lave armlener. Den har en ramme i tre med en sikksakkfjær for best komfort en tettsittende stopning og sjenerøse myke puter i fjær og skum med et tynt kantbånd rundt for et sofistikert og elegant touch. Velg mellom ulike størrelser. Designet av Gam Fratesi. Om sofaen fra GUBI- Sofaen kommer i ulike modeller.- Ryddig moderne design med en koselig følelse.- Setedybde: 770 mm.- Setehøyde: 390 mm.- Avtagbar stopning.- Elegant holdbart stoff.- 63% bomull.- 37% lin.- Martindale: 55000.- Dette produktet leveres ferdig montert. Vedlikeholdsinstruksjoner for sofaen- Kun tørrens.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Sofaer 2-Seters Sofaer | GUBI Flaneur Sofa LC 2,5-seters, Ben Messing / Hot Madison 419 Off White”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: