Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Daladís från Nattviolen

Den 10 augusti var vi på Eskilsby Gård och hälsade på Daladís från Nattviolen, som numera ägs av Anna och Ulrika. Daladís verkade trivas bra på den nya gården!

Från Ulrika fick vi den 10 augusti följande hälsning:

"Vi är ganska övertygade om att Daladis trivs i sin nya flock och med oss.


Vi har ridit och hanterat henne hela sommaren med lagom många vildagar emellan. Hennes tölt håller på att bli starkare och kommer bli riktigt taktren med tiden. Vi tränar trav och sist jag red henne tog hon i stort sett alla travuppmaningar.


Vi är riktigt nöjda och glada med vår Daladis, att vara två går också riktigt bra, det ger oss förutsättning att hålla henne i bästa form samtidigt som det inte blir allt för tufft för familjen där hemma.


Igår lät jag även min 5åring skritta henne hem och blev då informerad om att Hon minsann hade bättre talang för ridning än sin mamma efter som hon inte har trillat av en häst. men det har visst jag. Det är bra med självförtroende..."

Daladís från Nattviolen är nu såld till Anna och Ulrika i Helenevik, Mölndal. Den 11 juli 2011 flyttade Daladís in på Eskilsby Gård.

Fler bilder kan ses i Fotogalleri