Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Drós fra Langtved

Den 16 april fick vi en hälsning från Drós nya ägare:

"Hej! . . . Jag ville bara berätta att vi är helt kära i Dros. Hon är en ljuvlig bekantskap. Hon älskar när man pysslar om henne, hon kryper riktigt nära och vill gosa. Det är en känslig madame, man får inte komma mot henne för snabbt, men hon har varit ett rivjärn i hagen. Herrarna vet nu sin plats. . . Det fungerar som vi tänkt, lille Dusse stannar nu kvar i hagen när jag tar ut Primus eller Dros. Han är lite mer förtjust i Dros. . . så idag hakade han av grinden och kom efter. Det var ingen ström på , det är det nu. Ni är alltid välkomna hit om ni har vägarna förbi. Många hälsningar från oss i Härryda, Christina."

Sådana hälsningar gillar vi!!!!

Den 9 april sålde och levererade vi Drós fra Langtved till Christina och Lars i Hindås. Där bor hon nu tillsammans med Primus från Äppellunde.

Född 2002.


Drós är efter þjálfi frá Keldudal (Ext: 7.83, Rid: 8.03, Tot: 7.93) þjálfi är Askurs från Håkansgården morfar och även helbror till Isar frá Keldudals mor - Isóld frá Keldudal. þjálfi är känd för att avla snälla, stabila hästar med bra lynne och många har tävlingskapacitet. þjálfi är efter Hrafn frá Holtsmúla. Morfar till Drós är Bliki frá Kirkjubæ (Ext: 8.10, Rid: 8.10, Tot: 8.10). Bliki är efter þáttur frá Kirkjubæ.


Drós är en vänlig häst. Hon kommer till dig i hagen. Hon har haft två föl 2006 och 2007 och är därför inte inriden förrän under våren 2008. Hon är inriden av en C-tränare, och kan grunderna. Staffan har gått på kurs för Max med Drós. Hon är danskfödd och är uppvuxen i stora flockar i kuperad terräng. Hon är regelbundet verkad, avmaskad, vaccinerad etc. Är chippad och har hästpass.

Fler bilder kan ses i Fotogalleri